Trouwen

Wij beschikken over mooi ingerichte zalen, deze zijn voor zowel grote als kleine groepen ideaal geschikt. Door de vele ramen kunt u genieten van het uitzicht in de natuur. Ook het buitenterras kan bij mooi weer, door u en uw gasten gebruikt worden.

"De Kruishoeve" heeft een persoonlijke aanpak, waarin de wensen van het feestpaar centraal staan! Met de nodige "Brabantse gastvrijheid" gaan we, samen met u, zorgen voor een perfecte trouwdag/feestdag die op uw wensen zijn afgestemd.

Hieronder krijgt u een indruk van onze prijzen. Wilt u een uitgebreide beschrijving van al onze arrangementen reageer dan via de contact knop op deze website, we sturen u dan zo snel mogelijk alle arrangementen per e-mail toe. Voor een afspraak en een vrijblijvende offerte op maat, e-mail of bel ons via tel nr 0411-642079

- Een sfeervol 3 gangen huwelijksdiner vanaf 24,50 p.p.
- Hapjesarrangement: hapjes (bittergarnituur en borrelnootjes), drankjes
(koffie/thee-bier-fris-wijn-mix drankjes) voor 4,5 uur € 24,50 p.p.
- Buffetarrangement: uitgebreid warm/koud buffet,drankjes voor 4,5 uur € 42,50 p.p.

Dit is maar een klein gedeelte van ons assortiment, voor een uitgebreid overzicht e-mail ons en we sturen u alle arrangementen toe. Voor een afspraak en een vrijblijvende offerte op maat, e-mail of bel ons via tel nr 0411-642079. Ook goed om te weten wij berekenen geen aparte zaalhuur, deze is bij de prijs van de arrangementen inbegrepen.Wij doen ook suggestie's op het gebied van:

- Bruidstaart
- DJ/Band
- Entertainment
- Trouwauto
- Perfecte zaalindeling

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw trouw-,feestdag de perfecte dag van uw leven wordt in "De Kruishoeve"in Vught Bel ons gerust voor een afspraak, zodat wij alles stapsgewijs met u door kunnen nemen.