Welkom bij Hotel de Kruishoeve

 

I.v.m. het Corona virus volgen we het beleid van het RIVM, we zijn dus nog gewoon open zodat ook mensen die werken in de vitale sectoren nog steeds kunnen overnachten. Wel treffen diverse extra maatregelen zodat u toch in een veilige omgeving kunt verblijven zoals: 

Het restaurant is gesloten tot minimaal 6 april 

We werken als eigenaren zelf en hebben besloten dat al het personeel thuis mag blijven. 

We houden een afstand van 1.5 meter

Wassen continu onze handen en ontsmetten klinken en dergelijke 

Contante betalingen worden tijdelijk niet geaccepteerd. 

Ontbijt kunnen we klaar zetten in een gemeenschappelijke koelkast 

Mocht u vragen hebben zijn we iedere dag bereikbaar tussen 09.00 uur en 23.00 uur 

Ons gezellige Brabantse familie hotel dat gelegen is in de prachtige natuur van Vught nabij 's-Hertogenbosch biedt aan 90 personen de mogelijkheid er te overnachten in comfortabele kamers die voorzien zijn van verschillende faciliteiten en allemaal een eigen badkamer hebben met douche en toillet. Bovendien heeft u op alle kamers een goede en snelle wifi verbinding. 

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond zal de bar geopend blijven tot ± 23.00 uur.

Onze warme keuken is geopend van 18.00 tot 20.30 uur. 

Overnacht u vaker bij ons of blijft u een langere tijd neem dan even contact met ons op, we kunnen u dan een leuke korting bieden.  

Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren. Let op voor groepen gelden andere annuleringsvoorwaarden. 

Voor bedrijven en langdurige verblijven kunnen wij eventueel een aantrekkelijk arrangement samenstellen, u kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via telefoonnummer 0411-642079.

Groepsuitjes
Zaalverhuur