Drakenboot

Na de kennismaking met de instructeurs staan de daaropvolgende 2,5 uur in het teken van TEAMBUILDING en PLEZIER op het water.

Drakenbootvaren
Door als team samen te werken in de drakenboot is het de bedoeling om op het ritme van de trommelaar de peddels gelijktijdig de slagen te laten maken. De boot komt langzaamaan op snelheid en glijdt uiteindelijk op hoog tempo door het water. Het doel is om als eerste over de finishlijn te komen of de snelste tijd te klokken. Uiteraard krijgen alle deelnemers een zwemvest en zorgt de instructeur aan het roer voor de juiste veilige koers.
De drakenboot: Per boot zijn er 14 á 20 zitplaatsen. Lengte 12,5 meter.

Competitie
Na de instructies en wat oefeningen op het droge gaan de teams te water. Eenmaal in de boot vaart men een oefenronde om gewend te raken aan de boot en het ritme van de trommelaar. Vervolgens worden de boten in de startpositie gelegd en gaat de race op vlakwater van start.

Teambuilding
Drakenbootvaren is een zeer geschikte activiteit om uw team weer op scherp te zetten. Samenwerken en communicatie zijn belangrijke vaardigheden voor het drakenbootvaren, wat een waardevolle bijdrage levert aan de teambuilding.

Prijs vanaf € 30,00 p.p. inclusief BTW. Deze prijs is inclusief instructeur(s), materialen, entree recreatiepark, transport en organisatiekosten