Corona maatregelen

Maatregelen die we in ons hotel namen om U een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen. Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19. Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

Aankomst in het hotel
Wij heten U graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis. Als U bij uw boeking nog geen afhaal-restaurant reservering heeft gemaakt verzoeken wij U dat direct bij check in te doen.

Gepaste afstand in het hotel
Op verschillende plaatsen in het hotel treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen U deze maatregelen en markeringen op te volgen.
Wij verzoeken U in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Hygiëne in het hotel
Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in ons restaurant
Het restaurant is tot 17.00 uur open en onze keuken van 12.00 uur tot 20.00 uur 

Van 17.00 uur tot 20.00 uur serveren we afhaalmaaltijden en u kunt tot 22.00 uur gebruik maken van de afhaalbar voor drankjes en snacks 

Openingtijden ontbijt:
ma t/m vrij: 7:00 - 10:00
weekend:     8:00 - 10:30

Toegangsbewijs
Bezoekers hebben vanaf 25 september 2021 een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan d.m.v. de app CoronaCheck op uw telefoon of via een papieren coronatoegangsbewijs. Zie: link rijksoverheid.