Corona maatregelen

Maatregelen die we in ons hotel namen om U een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen. Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19. Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

Aankomst in het hotel
Wij heten U graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis. Als U bij uw boeking nog geen restaurant reservering heeft gemaakt verzoeken wij U dat direct bij check in te doen. Het is noodzakelijk om voor ontbijt en voor diner te reserveren.

Gepaste afstand in het hotel
Op verschillende plaatsen in het hotel treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen U deze maatregelen en markeringen op te volgen.
Wij verzoeken U in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Hygiëne in het hotel
Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in onze restaurants
Reserveren is wenselijk voor uw ontbijt, lunch en diner. Zo kunnen wij service, spreiding en veiligheid zorgvuldig opvolgen. Gelieve te wachten voor het restaurant. Wij brengen U naar uw tafel.
Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
Wij hebben met pijlen routes gemaakt in onze restaurants en wij verzoeken U deze te volgen.
Wij serveren uit met gepaste afstand.
Wij kunnen maximaal 4 gasten per tafel plaatsen.
Onze medewerkers dragen regelmatig handschoenen uit hygiënisch oogpunt.
Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.