Solextochten

Kent u ze nog, de oude solexen van vroeger? Ze zijn terug!

Er zijn 3 verschillende solextochten samengesteld. Met de solex komt u langs de mooiste plekjes in en rondom de stad Den Bosch. De routes variëren van 20 tot 25 km. Prijs van de activiteit: €55,00 p.p. (incl. btw)

Inclusief:
- Solexhuur
- De solexroute
- Ontvangst met koffie of thee
- Vervoer naar de locatie vanaf het hotel en terug
Tijdsduur van de activiteit:
- 3 uur ( 1 uur ontvangst en 2 uur solex )

Opmerkingen:
- Vertrektijden: 09.30, 12.00, 14.30 en 17.00 uur.
- Minimaal aantal deelnemers: 1
- Geen helm nodig.
- Geldig rijbewijs of geldig bromfietsrijbewijs verplicht.
- borg € 250,-- per groep.
- Geen alcoholisch drankgebruik voor en tijdens het solexrijden.
- Passende kleding ivm mogelijke vlekken.

Soorten solextochten
U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens krijgt u een half uurtje uitleg over de solex en de door u gekozen route. Vervolgens gaat u zelf met de route op pad. Deze tocht voert u langs de highlights van de stad, waaronder de Sint Jan, delen van het oude centrum, het Paleiskwartier en door natuurgebied Het Bossche Broek. De solextocht duurt ongeveer 2 uur en eindigt op de plek waar u bent gestart.

Vughtse Heide & Plassen solextocht
U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens krijgt u een half uurtje uitleg over de solex en de door u gekozen route. Vervolgens gaat u zelf met de route op pad. Bij deze tocht rijdt u met de solex langs landerijen en een kasteel BUITEN Den Bosch. De solextocht duurt ongeveer 2 uur. De tocht eindigt ook waar u bent gestart.

Haverlij & Dijken solextocht
U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens krijgt u een half uurtje uitleg over de solex en de door u gekozen route. Vervolgens gaat u zelf met de route op pad. Bij deze tocht rijdt u met de solex door landgoed De Haverleij en over de dijken langs mooie bezienswaardigheden. De solextocht duurt ongeveer 2 uur. De tocht eindigt waar u bent gestart.