Teamchallenge

Na de kennismaking met de instructeurs staan de volgende activiteiten op het programma, waarbij de TEAMGEEST en SAMENWERKING centraal staan.

Teamspelen
Een viertal teamspelen, waarbij de teamleden samen een inspanning moeten leveren om te slagen in de verschillende opdrachten.

Evenwichtsdoolhof
Hierbij moet men een golfbal door een doolhof van een vierkante meter loodsen. Vier spelers staan op een hoekpunt van het spel en dienen samen zo snel mogelijk het parcours af te leggen zonder dat de bal in een van de gaten valt.

Spinnenweb
Tussen twee bomen is een net opgespannen met daarin een aantal gaten. Het hele team begint aan de ene kant van het net en moet aan de andere kant van het net zien te komen. Hierbij mag ieder gat maar één keer gebruikt worden en mag het net niet aangeraakt worden.

Schijven schuiven
In een rechtopstaande wand zit een aantal gaten. Het is de bedoeling om een golfbal, tussen deze gaten omhoog te leiden met behulp van een houder.

Reuze Jenga
Hierbij moeten de deelnemers blokken op een toren plaatsen zonder dat de toren instort, maar zodat het evenwicht verstoord wordt voor de volgende speler.

Bamboe bouwen
Met behulp van bamboestokken moeten de deelnemers in een beperkte tijd een zo hoog mogelijke constructie bouwen. Om tot een goed resultaat te komen, is goede samenwerking belangrijk.

Gezekerd kratstapelen
Welk team creeërt de hoogste toren van kratten terwijl één van de teamgenoten boven op de toren staat? Heb vertrouwen in uw teamgenoten, want zij zullen u als beklimmer van de toren op een geheel veilige manier zekeren.

Prijs vanaf € 30,00 p.p. inclusief BTW. Deze prijs is inclusief instructeur(s), materialen, entree recreatiepark, transport en organisatiekosten.