Maatregelen die we in ons hotel namen om u een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen. Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid. Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19. Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

Aankomst in het hotel

Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen. U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

Gepaste afstand in het hotel

Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.

Wij verzoeken u in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren.

Hygiëne in het hotel

Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.

Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.

Maatregelen in ons restaurant

Het restaurant is volgens normale openingstijden geopend.

Toegangsbewijs

Bezoekers hebben een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan d.m.v. de app CoronaCheck op uw telefoon of via een papieren coronatoegangsbewijs.