Reviews

Onderstaand vindt u reviews van verschillende klanten van Hotel De Kruishoeve. 

Wij hebben een fantastische mini-vakantie gehad!
04-02-2022

Wij, Trudie en Gerrit Westerhof, hebben van 01/07 t/m 05/07 een fantastische mini-vakantie op de Kruishoeve gehad. Het personeel was zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, informatief, kortom ze staan echt ten dienste van de hotelgasten. CHAPEAU. De kamers zijn netjes en hebben precies wat je nodig hebt en het verzorgend personeel houden de kamers dagelijks schoon en maken netjes de bedden op. Als een kok een goed vis-menu maakt dan istie klasse. En de kok van de Kruishoeve is van grote klasse. Ook de keuken was meer dan voortreffelijk. Ik test het altijd met een visgerecht. De Kruishoeve bezit een eigen touringcar waarmee ze hun gasten naar mooie plekjes op excursie nemen en ook dat is All-Inclusive. Team van de Kruishoeve, bedankt we komen beslist nog eens terug.

Trudie en Gerrit Westerhof
Perfect
01-02-2022

Een arrangement van 5 dagen is eigenlijk in dit hotel veel te kort. Geen minuut hoef je je te vervelen. Een busreis, een boottocht, een bingo avond en een quizavond, dit alles zit in dit arrangement. Door dit alles vliegen de dagen nog harder dan dat ze normaal al doen, het is voorbij voor je er erg in hebt. En dan niet te vergeten de heerlijke diners, het ontbijt ’s morgens, de hele dag gratis koffie en thee en ’s avonds ook nog eens gratis drankjes. Kortom, zoek je een ontspannen en zorgeloze minivakantie, ben je hier aan het juiste adres.

Dick Goedhart
Heerlijk genoten en komen zeker nog een keer
01-02-2022

Wij zijn nu voor de tweede keer in de kruishoeve geweest en hebben weer genoten. Het is een heel gezellig hotel. Het personeel is zeer klantvriendelijk en nemen de tijd voor hun klanten. Wij hadden nu een gerenoveerde kamer. Ze zijn druk bezig het hotel te renoveren. Het eten was goed. Wij hebben geen klagen en komen zeker nog een keer terug. Alle lof voor alle medewerkers van hotel de Kruishoeve. Het enjoy concept is ook super.

M. de Vries
Uitstekende locatie!
01-02-2022

De fijne sfeer ondanks het Corona virus ,er waren goede maatregelen getroffen. De maaltijden waren fantastisch en werden met blijde gezichten uitgeserveerd, ook werd er nagedacht over entertainment en een leuk uitstapje met de bus naar Den Bosch excursie naar Schrobbeler was een feestje. Een prima verblijf.

Wil en Frans van Peperstraten