Voor de Nederlandse economie is Rotterdam een belangrijke speler. De havens en internationale bedrijven bespelen in hun eigen sector de wereldmarkt. Onder andere daardoor wordt Rotterdam en ook Nederland op de kaart gezet. In de laatste jaren van de 20e eeuw ging de ontwikkeling van Rotterdam in een rap tempo.

Onze chauffeur verwelkomt u in onze touringcar. Vanaf uw opstapplaats rijden we richting de eerste reservering, eenmaal daar komt de geur van koffie u tegemoet. We vervolgen onze weg richting Rotterdam, afhankelijk vanwaar u vertrokken bent zal de chauffeur indien mogelijk via een mooie route rijden. In Rotterdam kunt u gaan genieten van een uitgebreide lunch. Na de lunch loopt u naar de rondvaartboot voor een boeiende river cruise met life gids. Tijdens een 1,5 uur durende rondvaart komt u langs de beloofde highlights van Rotterdam. U heeft een goed zicht op de Euromast, de Erasmusbrug, SS-Rotterdam, enkele havens, hotel New-York en de indrukwekkende skyline. Na de rondvaart maken we nog een korte rondrit door Rotterdam. We passeren de koopgoot, het stadhuis, het nieuwe station en meer. Na een indrukwekkende middag wordt het weer tijd om huiswaarts te gaan. Op de terugweg wordt u een 3 gangen diner aangeboden.

Dagtocht is inclusief: Busvervoer – koffie/thee met gebak – lunch -1,5 uur durende rondvaart met life gids – korte rondrit o.l.v. chauffeur -3-gangen diner – begeleiding door uw chauffeur.